Je Google Pixel 9 Pro XL vodotěsný?

pixel

Google Pixel 9 Pro XL se etabloval jako nejlepší velký Android telefon z řady Pixel 9.  Můžete získat, nabízející všechny výhody menšího sourozence Pixel 9 Pro v podstatně větším designu. Se svým ohromujícím displejem, sedmi lety aktualizací operačního systému a poměrně vysokou cenou by byla škoda, kdyby náhodné polití vodou zničilo telefon. Naštěstí, jako u všech moderních chytrých telefonů, je dobrá zpráva, že Pixel 9 Pro XL si poradí s kapkou vody bez problémů, ale jak moc vody vlastně vydrží?

Aktuální cena Google Pixel 9 Pro XL 5G 16GB/256GB v českých e-shopech: Kč – Kč (Zdroj: Heureka.cz, )

Nosíme naše telefony všude; jsou s námi v deštivých dnech, při návštěvách u bazénu nebo na pláži, a dokonce i u dřezu v kuchyni. To činí voděodolnost důležitým faktorem u každého vlajkového telefonu, ale ne všechny mají stejnou úroveň ochrany.

Je Google Pixel 9 Pro XL vodotěsný?

Pixel 9 Pro XL možná není úplně vodotěsný, ale velmi se tomu  blíží. Má ochranu IP68 proti vniknutí vody, což znamená, že může odolat hloubce 1,5 metru ve vodě po dobu 30 minut. Také to znamená, že je odolný proti prachu. Tato ochrana je standardem pro mnoho vlajkových telefonů, včetně Pixel 9 a Pixel 9 Pro, takže víte, že s Pixel 9 Pro XL získáváte spolehlivou ochranu také.

Telefon si poradí s náhodnými politími, dešťovými kapkami, krátkým ponořením do bazénu a podobně — bez problémů. Není doporučeno testovat jeho limity, ale není třeba se obávat, pokud trochu zmokne. Hodnocení IP68 dokazuje, že jednoduché osušení hadříkem je ideálním řešením.

pixel

Voděodolnost neznamená, že je telefon úplně vodotěsný

Navzdory své voděodolnosti má Pixel 9 Pro XL své limity. Pokud je telefon ponořen hlouběji než 1,5 metru, může dojít k jeho poškození. Zařízení také není určeno k používání pod vodou. Mějte na paměti, že Pixel 9 Pro XL, stejně jako ostatní telefony Pixel, nepokrývá škody způsobené vodou v rámci záruky. Je důležité vědět, že ochranaIP68 se může časem zhoršit, ať už vlivem běžného opotřebení, nebo poškození pády či škrábanci.

Co dělat, když se telefon dostane do kontaktu s vodou:

Je nejlepší zacházet s Pixel 9 Pro XL jako s jakýmkoli jiným elektronickým zařízením: jednoduše, držte ho dál od vody.

1 comment

comments user
Horáčisko

Váš blog se rychle stal mým zdrojem spolehlivých informací. Neustále ho doporučuji přátelům a kolegům.

Pin It on Pinterest