Google odstraní limit na domovské obrazovce pro widget kontakty

Google vylepšuje aplikaci kontakty, aby odstranil omezení související s widgetem na domovské obrazovce. Google představil widget v loňském roce a v současné době umožňuje uživatelům vidět až sedm oblíbených kontaktů na domovské obrazovce. Nyní však toto omezení má být odstraněno v příštích aktualizacích. Assemble Debug se podařilo aktivovat novinku widgetu ve verzi 4.40.48.672619802 aplikace Google Contacts. Po vylepšení budou uživatelé brzy moci do widgetu přidat více než sedm oblíbených kontaktů.

 

Během svého testování se podařilo do widgetu přidat 16 kontaktů ze seznamu oblíbených. Počítá se s tím, že pravděpodobně přidáte ještě více kontaktů, protože widget má nyní posuvník, který můžete posunout nahoru a dolů a zobrazit tak další kontakty. Pokud nechcete posouvat, můžete také změnit velikost tohoto widgetu tak, aby v případě potřeby zabíral téměř celou domovskou obrazovku. Widget by měl také zobrazovat nově kontaktní jména na rozdíl jen od avatarů, které můžete vidět v aktuálním stavu.
To je k novince zatím vše, jakmile se objeví další novinky k této aktualizaci budeme vás informovat, tak si zapněte náš newsletter ať vám už nic neuteče.

 

 

Pin It on Pinterest